What is the story of your name?

The Name I Wear

November 2018 plaatste ik een verhaal over mijn naam op Linkedin. Deze kreeg in 3 weken 92500 views en honderden reacties. Dit is de aanleiding geweest voor dit project. Mijn man Rik Bulten en ik gaan allerlei mensen in Nederland interviewen over hun naam. Waar komt deze vandaan en wat zegt dit over wie je bent geworden of wilt worden? Ben je de naam die je draagt?

Prince of Persia

Prince of Persia

Zó begint het verhaal van Homayun Sharifi (Persisch – Farsi). Afkomstig uit Afghanistan en op zijn 18e naar Nederland afgereisd. In Maarssen en omgeving onmisbaar als Computerhulp Midden Nederland. Ruim 5 jaar onze steun en toeverlaat met alle computer perikelen. Nu...

The Story Tailor

The Story Tailor

Mijn eerste telefoongesprek vanochtend. Ik bel mijn opdrachtgever om te overleggen over een werknemer die ik coach. Ik word doorverbonden met het secretariaat van P&O. De dame die ik aan de lijn heb vraagt naar mijn naam: "Waheeda Shadood" "Oh?" Haar stem klinkt ...

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Story Tailor, Impact Coach & Spreker

 

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

 

 

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Het is handiger om mij een tekst bericht te sturen i.p.v. een voicemail- of email bericht. Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen. Ken je dat?

× Vragen?