Define your impact.

Make conscious choices and consciously tell your true story.

Be credible and human by telling your human story.

The choices you make determine the path your life will take.

Hack your mindset and become who you were meant to be.

Be credible and human by telling your human story.
Define your impact.
Make conscious choices and consciously tell your story.
The choices you make will determine the path your life will take.
Hack your mindset and become who you were meant to be.

  

In een wereld die wij mensen razendsnel aan het veranderen zijn hebben jij en ik, iedere seconde van de dag te maken met keuzes. Levensveranderende keuzes, soms. Beslissingen die horen te passen bij  onze essentie en eigenheid. Bij ons mens-zijn, menselijkheid, menswaardigheid. Logisch toch? Want wat is belangrijker dan dat? Wanneer werk, prestaties, status – ons doen – wegvallen worden we teruggeworpen op ons zijn en onze identiteit.

Desalniettemin, in de waan van de dag, laten we ons vaak (mis)leiden, verleiden om mee te gaan in keuzes die passen bij de essentie van anderen. Deze route is vaak de oorzaak van (innerlijke) conflicten, onrust, onbehaaglijkheid, burn-out, algehele malaise.

Impact Stories heeft  programma’s die jou helpen om jouw context en de daarmee gepaarde dilemma’s of issues te doorgronden en keuzes te maken die leiden tot positieve verandering in je werk, je verhaal, je rol,  je impact, je effectiviteit, je welbevinden, je relaties…

 

S H O P

ONLINE PROGRAMMA’S!

INTENSIVES (PERSOONLIJK)

PROGRAMMA’S (PERSOONLIJK)

Werkcollege's

Workshops

Talks

Stijl

We gaan persoonlijk, open, veilig en intensief met elkaar aan de slag. Mijn aanpak is holistisch, ecclectisch, praktisch en direct. Wij zoomen in naar de kern en zoomen uit naar het groter geheel. Mijn ‘superpowers’? CARE! Creativiteit, Aandacht, Realisatiekracht en Esthetiek.  Ik heb oog voor de hardheid van resultaten en de zachtheid van de mens. Ik weet heel snel mijn vinger op de zere plek te leggen en ben zeker geen zachte heelmeester. Mocht je dat nodig hebben, neem ik in het begin de lead, Want laten we eerlijk zijn: je zit niet bij mij omdat jij het allemaal al weet, maar omdat ik, op dat moment net even meer weet. Kwaliteit en schoonheid (juist in de echtheid van dingen) vind ik belangrijk. Ik ga vol voor jou. 

Vorm

Iedere individuele samenwerking vangen we aan met een kennismaking. Elkaar in de ogen kijken en de verbinding maken. Onze sessies zijn in het begin face-to-face. Tussen de sessies door ontvang jij materiaal waar je mee aan de slag gaat. Naarmate we langer met elkaar werken kunnen we skypen of zoomen. Daarnaast maak ik gebruik van online testen en jobsearching tools. We zullen in het begin met een frequentie van 1 x 2 weken afspreken of 1 x per week afhankelijk van jouw noodzaak. Ook zullen er workshops worden georganiseerd.

Methodieken

Naast mijn kwalificaties als Chief Storyteller, NLP Master Practitioner, Narrative Coach, NOLOC erkende Loopbaancoach en Officieel Linkedin Ambassadeur en een studie HRM, heb ik 25 jaar ervaring in HR, Management, Mobiliteit, Marketing, Onderneming, Marktbenadering en Storytelling. September 2019 ben ik gestart met een theateropleiding en in december doe ik de opleiding wandelcoaching. Ik verdiep en verbreed steeds mijn palet aan instrumenten. Mijn expertise heb ik vertaald naar eigen tools, zoals: een uniek beproefde waardenspel, storytelling model, reputatie en imago surveys, checklists, verhalen instrumenten en nog veel meer. Aandacht staat voorop. Tijdens workshops zal je mij treffen met humor, scherpte, aandacht, directheid, veiligheid en oordeelloos.

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Storyteller, Story Tailor, Coach, Trainer & Spreker

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen.