Bepaal zelf je impact.

Vind je eigen klank

 

 

Vertel je ware verhaal

Stuur in eigen leven en werk

In een wereld die wij mensen razendsnel aan het veranderen zijn hebben jij en ik, iedere seconde van de dag te maken met keuzes. Levensveranderende keuzes, soms. Beslissingen die moeten passen bij jouw essentie en eigenheid. Logisch toch?  Desalniettemin, in de waan van de dag, laten we ons leidenafleiden en verleiden om mee te gaan in keuzes die passen bij de essentie van anderen. Deze route is vaak de oorzaak van (innerlijke) conflicten, onrust, onbehaaglijkheid, burn-out, algehele malaise. 

Door mijn eigen ervaringen en door te werken met honderden professionals, ontdekte ik  dat keuzes te categoriseren zijn in drie significante stappen: authenticiteit (weten en accepteren wie je bent en waar je voor staat), alignment (afstemmen van je doen op wie je bent), aanwezigheid (hoe jij je manifesteert). Deze stappen vormen de drie delen van jouw eigen impact story programma. Ieder deel is dan ook los te boeken afhankelijk van waar jij in jouw werk en leven staat. Hieronder licht ik de onderdelen toe, of download de gratis manuals:

1. Authenticiteit

Ik geloof dat hoe jij reageert en acteert in dit leven, iedere stap, iedere misstap, iedere keus, ieder besluit valt of staat met weten wie jij bent. En, dat als je een volgende stap wilt zetten in je werk of onderneming je er niet aan ontkomt om deze met de juiste motieven te doen. Jouw motieven hangen samen met wie jij bent. Al is het lastig om je geheel te onttrekken aan je sociale context en dus externe invloed. Authenticiteit is eenvoudigweg: consistentie in het maken van intrinsieke keuzes. Kleur bekennen. Een moeilijke opdracht wanneer je iedere seconde van de dag bloot staat aan afleiding en verleiding. Ik leer je weer trouw te zijn aan jezelf.

2. Alignment

Conflicten, onrust, burn-out, energielek… worden veroorzaakt doordat het werk wat je doet, de rollen die je vervult, de omgeving waar jij je in bevindt niet past bij wie jij bent. Er is een mismatch tussen datgene wat jou authentiek maakt en wat er van je gevraagd wordt of waar in meegaat. Tegenwoordig heet dat in de volksmond “werkgeluk”. Wanneer je het gevoel hebt dat je kan zijn wie je bent en kan doen wat daar helemaal bij past ervaar je rust, tevredenheid en vanzelf werkgeluk. Je zijn en je handelen zijn aligned. Ik geloof dat je daar recht op hebt en help je daar op een praktische wijze om deze staat te bereiken.

3. Aanwezigheid

Wie wil dat niet? Een onweerstaanbare en geloofwaardige indruk maken? Dat willen we toch allemaal. Storytelling is dé manier om dat te doen. Geen oppervlakkige marketing verhaal maar jouw échte verhaal zowel in een persoonlijke als een professionele context brengen.  Jouw waarden en waarde vertaald naar woorden en beelden die raken. Je podium kiezen en je verhaal met een eigen klank vertellen. Zo ga je de verbinding aan met je klanten, collega’s, stakeholders en shareholders. Zo zorg je voor ambassadeurs. Zo laat je een impact story na.

Stijl

We gaan persoonlijk, open en intensief met elkaar aan de slag. Mijn aanpak is holistisch en eclectisch. Wij zoomen in naar de kern en zoomen uit naar het groter geheel. Één van mijn ‘superpowers’? Ik ben aanwezig. Ik ben ingetuned met wat er real time gebeurt en confronteer je daar mee.

Methodieken

Naast mijn kwalificaties als Chief Storyteller, NLP Master Practitioner, Narrative Coach, NOLOC erkende Loopbaancoach en Officieel Linkedin Ambassadeur en een studie HRM, heb ik 25 jaar ervaring in HR, Management, Mobiliteit, Marketing en Marktbenadering. Mijn expertise vertaald naar eigen tools, zoals: een uniek beproefde waardenspel, storytelling model, reputatie en imago surveys, checklists, verhalen instrumenten en nog veel meer. Aandacht staat voorop. 

Praktisch

Wanneer je het hele programma volgt duurt deze 6 maanden. Eén deel duurt 2 maanden. Gedurende de afgesproken periode ontmoeten we elkaar face-to-face en virtueel. Ik spreek geen uren met je af of aantal sessies maar een resultaat. Zodra wij met elkaar aan de slag gaan spreek ik met jou onze frequentie en vorm af. 

Dynamiek

Mocht je dat nodig hebben, neem ik in het begin de lead, Want laten we eerlijk zijn: je zit niet bij mij omdat jij het allemaal al weet, maar omdat ik, op dat moment net even meer weet. Ik ga vol voor jou. Je mag mij gedurende de periode dat we met elkaar werken onbeperkt bellen en mailen.

Vorm

Iedere samenwerking vangen we aan met een kennismaking. Elkaar in de ogen kijken en de verbinding maken. Onze sessies zijn in het begin face-to-face. Tussen de sessies door ontvang jij materiaal waar je mee aan de slag gaat. Naarmate we langer met elkaar werken kunnen we skypen of zoomen. Daarnaast maak ik gebruik van online testen en jobsearching tools. We zullen in het begin met een frequentie van 1 x 2 weken afspreken of 1 x per week afhankelijk van jouw noodzaak. Ook zullen er workshops worden georganiseerd.

Overig

Misschien ben je geïnteresseerd maar kan niet kiezen tussen de diverse programma-onderdelen.  Bel mij ajb op (0611346979) of mail info@impactstories.nl. Ik sta je graag te woord en kan ook een pakket op maat samenstellen. 

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Storyteller, Story Tailor, Coach, Trainer & Spreker

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

 

 

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen.