Select Page

Storytelling humanises business

 

 

 

 

Facts without a story are hard to digest.

Be mesmerised by human stories and motivated by human meaning.

Storytelling humanises business
Be mesmerised by human stories and motivated by human meaning.
Facts without a story are hard to digest.

Als organisatie is het in deze razendsnel veranderende markt best wel lastig manoeuvreren. Als je niet links en rechts ingehaald wilt worden dan moet je zorgen dat jij van blijvende waarde bent voor je klanten. En, natuurlijk een inkoppertje, je grootste waarde zit in de waarde(n) van je medewerkers.

In de ruim 25 jaar dat ik werkzaam ben op het snijvlak van mens, markt, (arbeids)mobiliteit, marketing, ondernemen en organisatie heb ik vele ontwikkelingen zien komen en gaan. De rode draad in alle ontwikkelingen is hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers betrokken blijven, gelukkig en vitaal blijven en zich blijvend ontwikkelen? Mijn antwoord? Door ze aandacht en ruimte te geven en hun verhaal te (er)kennen. Door ze niet te scharen onder de term Human Resources maar te zien als Human Value(s) want ze zijn tenslotte mensen van vlees en bloed en waarde(n). Ze zijn geen grondproducten of bronnen die je gebruikt en uitput zoals dat gebeurt met de meeste resources. Impact Stories heeft het dan ook niet over Human Resource Management maar over Human Value(s) Management.

COACHING

 Want in de sterk veranderende omgeving waar jouw organisatie in verkeert, vraag je nogal wat van je medewerkers. Ze moeten blijvend wendbaar, inzetbaar, betrokken en lerend zijn. Impact Stories heeft  (modulair) programma’s ontwikkeld dat op meerdere niveaus voldoet aan de behoeften van jou en jouw medewerkers. Of het nou gaat om (loopbaan)coaching,  vinden van ander werk, agile mindset of persoonlijke ontwikkeling. Ze ontdekken de ruimte die ze hebben om eigen keuzes te maken, te sturen in eigen baan, hun doen te alignen met hun zijn en hun volgende stap te zetten. Impact Stories helpt jou maatwerk  loopbaanprogramma’s ontwikkelen.

STORYTELLING

Deelnemers leren verhalen gebruiken om ideeën te communiceren, conflicten op te lossen, effectief aanwezig te zijn, samen te werken, zich sterk te presenteren, hun publiek voor zich te winnen, eigen taal en ritme te ontdekken. Op individueel niveau maken ze kennis met waar ze voor staan en hoe dit hun keuzes bepaalt. Impact Stories verzorgt workshops, colleges, inspiratie sessies, één op één sessies, pitch sessies, kampvuur sessies of ontwikkelt in opdracht maatwerk programma’s.

Meer informatie? Ik ben benieuwd naar je verhaal! Laat het hieronder weten. Binnen 2 werkdagen kom ik erop terug!

Impressie workshops

Storytelling workshop voor trainees van de gemeente Amsterdam

Storytelling workshop voor HRM Docenten van de Hanze Hogeschool Groningen

Organisaties waar ik waarde toevoegde?
FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Storytelling, Story Tailor, Coach, Trainer & Spreker

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen. Ken je dat?