Storytelling humanises business

 

 

 

 

Zelf kiezen zorgt voor meer werkgeluk

Verhalen zorgen voor verbinding

Waheeda

Storify your facts

Storytelling humanises business

Zelf kunnen kiezen zorgt voor werkgeluk

Verhalen verbinden

Your facts need stories

 

Met Impact Stories wil ik aan de éne kant storytelling demystificeren: op creatieve en bezielende wijze gebruik maken van de verhalen van medewerkers, klanten, leiders, stakeholders om verandering te initiëren, cultuuromslag te realiseren of je employer value proposition (EVP) verhalend positioneren, zijn enkele van de mogelijkheden. Maar ook als invulling van een team- of studiedag. Inspiratie op maat.

En, en aan de andere kant met coaching jou en jouw werknemers inzichten geven in wie ze zijn, waarom ze doen wat ze doen, waar ze bereid zijn voor te strijden, wat ze willen nalaten. Hun échte verhaal vormen en vertellen.

Coaching

In de sterk veranderende omgeving waar jouw organisatie in verkeert, vraag je nogal wat van de medewerkers. Ze moeten blijvend wendbaar, inzetbaar, betrokken en lerend zijn. Impact Stories heeft een ideaal (modulair) programma ontwikkeld dat op meerdere niveaus voldoet aan de behoeften van jouw werknemers. Of het nou gaat om (loopbaan)coaching, ontwikkeladvies, outplacement of persoonlijke ontwikkeling. Ze leren kiezen en met een eigen klank aanwezig zijn.

Storytelling

Deelnemers leren storytelling gebruiken om ideeën te communiceren, conflicten op te lossen, effectief te communiceren, samen te werken, sterke presentatievaardigheden te ontwikkelen en een beter inzicht te krijgen in wie ze zijn en de impact die ze hebben. Op individueel niveau maken ze kennis met waar ze voor staan en hoe dit hun keuzes bepaalt. Impact Stories verzorgt workshops, colleges, inspiratie sessies, één op éen sessies, pitch sessies, campvuur sessies.

Of gewoon meer informatie? Laat het hieronder weten.
Ik kom er binnen 2 dagen op terug.

Impressie workshops

Storytelling workshop voor trainees van de gemeente Amsterdam

Storytelling workshop voor HRM Docenten van de Hanze Hogeschool Groningen

Organisaties waar ik waarde toevoegde?
FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Storytelling, Story Tailor, Coach, Trainer & Spreker

 

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen. Ken je dat?