Grip op jezelf, je keuzes, je verhaal, je ontwikkeling en je toekomst? MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS ONTWIKKELADVIES !!

Grip op jezelf, je business, je werk, je keuzes, je mindset, je verhaal, je ontwikkeling, je toekomst? MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS ONTWIKKELADVIES!

Vanaf 1 augustus 2020 kunnen werkenden, werkzoekenden, zzpers, freelancers en ondernemers kosteloos een ontwikkeltraject t.w.v. 700,- euro incl. BTW  volgen en bijscholing of tips krijgen van een erkende loopbaanadviseur bij het zoeken en solliciteren naar werk.  Deze maateregel is onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door.   

VOOR WIE?

 

 

 Ik richt mij op de hoogopgeleide moedige, hardwerkende mens (professional,, leidinggevend, ondernemer, manager, starter) die met onrust, twijfel, besluiteloosheid, verlies, richtingloosheid en  een overwegend “is dit het nou” gevoel rondloopt en met één of meerdere van onderstaande gedachten worstelt.

 

COACHING (BUSINESS, BAAN, MINDSET)

 • Is dit wat ik écht wil als ondernemer? Waarom voel ik dan weinig motivatie?
 • Is dit hoe ik mij als ondernemer wil profileren? Knap lastig!
 • Is dit de werkgever waar ik zoveel tijd wil doorbrengen?
 • Is dit hoe ik mijn rol wil invullen?
 • Is dit wat ik wil kiezen? Ik heb zoveel ideeën.
 • Is dit de baan die ik wil? Ik moet me gaan oriënteren.
 • Is dit hoe ik moet solliciteren? Het lukt me niet om aan tafel te komen of verder te komen.
 • Is dit alles wat ik met mijn linkedin-profiel & mijn CV kan doen? Volgens mij kan er veel meer.
 • Is ondernemerschap misschien iets voor mij?
 • Is dit wie ik ben? Misschien moet ik mij verdiepen in mijn talenten, waarden, compententies…

STORYTELLING

 • Is dit het verhaal dat ik over mijn onderneming wil vertellen? Welk dan wel?
 • Is dit hoe ik over mijn brand en mijn business wil schrijven? Het raakt niet.
 • Is dit wel het verhaal dat ik nodig heb?  Waar ik steeds overheen struikel?
 • Is dit wie ik ben? Ik wil mijn persoonlijke verhalen veel meer gebruiken in een professionele context?
 • Is dit hoe ik mijn verhaal in een gesprek of voor een groep wil vertellen.
 • Is storytelling iets wat ik in mijn werk kan gebruiken? Hoe?

WAT KRIJG JE?

1. Een kennismaking sessie online waarin we overeenkomen wat jij als eindresultaat wilt zien.

2. Een “verplichte” arbeidsmarktscan (nog onduidelijk of deze van het Ministerie komt of dat de loopbaancoach hier zelf in moet voorzien)

3. Twee live (online) sessies.

4. Aangevuld met schriftelijke opdrachten (online module, testen, vragenlijsten) gericht op het realiseren van je resultaat.

5. Afhankelijk van je vraag toegang tot unieke online programma’s aangevuld met live sessies.

6. Wellicht ook deelname aan een workshop afhankelijk van jouw behoefte.

7. Een ontwikkelplan voor de komende periode.

8. Of anders overeengekomen resultaat.

9. Looptijd van maximaal twee maanden

10. Een stip op de horizon.

11. Bewuste keuzes.

 

Waheeda is een fijne, aandachtige coach. Ze luistert goed en neemt de tijd om zaken goed op een rijtje te krijgen. Samen pratend worden vragen waar je niet goed uit kwam een stuk helderder.
Jacqueline Kock

Opleidingsadviseur Kinderrijk

Ik heb met Waheeda een traject doorlopen om een aantal carrièrevragen helder te krijgen.
Ivm Covid-19 hebben we alle sessies online gedaan. Dit werkte prima. Misschien wel net zo goed als live.
De sessies waren ontzettend prettig en open. Ze luistert goed en stelt gerichte, scherpe vragen. Dit heeft me nieuwe inzichten gegeven waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen.
Dit heeft bij mij gezorgd voor een heel helder beeld van waar ik naartoe kan en wil.
Ik zou Waheeda zeker aanbevelen!
Fabian Van Den Ende

Project En Account Manager Branding en Marketing

Waheeda Shadood komt uit het Engelstalige Guyana en reisde op haar 17e naar Nederland. Zij is Engelstalig van oorsprong en heeft hier de Nederlandse taal geleerd. Naast een grote liefde voor verhalen is zij een wereldburger, een pionier, een Officiële Linkedin Ambassadeur, Certified Chief Storyteller, (NOLOC/CMI) Register (Loopbaan, Narrative & Wandel) Coach & NLP Master Practitioner. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring op het snijvlak van leiderschap, mens, organisatie, coaching, marketing, ondernemen en storytelling. Zij helpt professionals en ondernemers die worstelen met “is dit het nou”grip krijgen op zichzelf (mindset en keuzes) en op hun verhaal (leven, werk en brand). Zij gelooft dat dit dé weg is naar je oorspronkelijke zelf, leiderschap en purpose. Zij ziet een wereld voor zich waarin wij oordeelloos naar elkaar luisteren en collectieve verhalen maken. De kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte.

Meer over keuzes?
Door mijn eigen ervaringen en door te werken met honderden professionals, ontdekte ik  dat keuzes te categoriseren zijn in drie significante stappen: echtheid (weten en accepteren wie je bent en waar je voor staat), alignment (afstemmen van je doen op wie je bent), aanwezigheid (hoe jij je manifesteert). Deze stappen komen terug in de opbouw van alle programma’s, sessies etc. die Impact Stories biedt. 

ECHTHEID

Ik geloof dat hoe jij reageert en acteert in dit leven, iedere stap, iedere misstap, iedere keus, ieder besluit valt of staat met weten wie jij bent. En, dat als je een volgende stap wilt zetten in je werk of onderneming je er niet aan ontkomt om deze met de juiste motieven te doen. Jouw motieven hangen samen met wie jij bent. Al is het lastig om je geheel te onttrekken aan je sociale context en dus externe invloed. Echtheid is eenvoudigweg: consistentie in het maken van intrinsieke keuzes. Kleur bekennen. Oorspronkelijkheid. Een moeilijke opdracht wanneer je iedere seconde van de dag bloot staat aan afleiding en verleiding. Ik leer je weer trouw te zijn aan jezelf. Daarom beginnen we altijd bij je kernwaarden. Het fundament van jouw oorspronkelijkheid en jouw identiteit.

ALIGNMENT

Conflicten, onrust, burn-out, energielek… worden veroorzaakt doordat het werk wat je doet, de rollen die je vervult, de omgeving waar jij je in bevindt niet past bij wie jij bent. Er is een mismatch tussen datgene wat jou authentiek maakt en wat er van je gevraagd wordt of waar in meegaat. Tegenwoordig heet dat in de volksmond “werkgeluk”. Wanneer je het gevoel hebt dat je kan zijn wie je bent en kan doen wat daar helemaal bij past ervaar je rust, tevredenheid en vanzelf werkgeluk. Je zijn en je handelen zijn aligned. Ik geloof dat je daar recht op hebt en help je, op een praktische wijze, om deze staat te bereiken.

AANWEZIGHEID

Wie wil dat niet? Een onweerstaanbare en geloofwaardige indruk maken? Dat willen we toch allemaal. Storytelling is dé manier om dat te doen. Geen oppervlakkige marketing verhaal maar jouw échte verhaal zowel in een persoonlijke als een professionele context brengen.  Jouw waarden en waarde vertaald naar woorden en beelden die raken. Je podium kiezen en je verhaal met een eigen klank vertellen. Zo ga je de verbinding aan met je klanten, collega’s, stakeholders en shareholders. Zo zorg je voor ambassadeurs. Zo laat je een impact story na.

The hero’s journey is inside of you: tear off the veils and open the mystery of yourself.

Joseph Campbell 

× Vragen?