Duurzame verandering kan alleen vanuit je kern(waarden).

Je verhaal verteld in jouw taal, jouw stijl, jouw ritme maakt impact.

Verandering betekent soms jezelf opnieuw (uit)vinden.

Bevrijd je verhaal en je bevrijd jezelf.

Anderen leiden begint bij jezelf leiden.
Echte transformatie begint vanuit je kernwaarden.

Je verhaal verteld in jouw taal, jouw stijl en jouw ritme maakt impact.

 

Bevrijd je verhaal en bevrijd jezelf. 
Verandering betekent soms jezelf opnieuw uitvinden en je verhaal opnieuw schrijven.
Ik help je met je “is dit het nou” moment. Leiden, impactvol -en purposeful zijn in je leven, werk en verhaal.  Verbonden met jezelf, je verhaal en anderen.

Hogeropgeleide coachklanten zijn jou sinds 2013 voorgrgegaan.

Deelnemers aan (storytelling) workshops, lezingen, training since 2015

Aantal workshops & lezingen sinds 2016

jaren ervaring in leiderschap, marketing, HR, ondernemen, coaching, sales en storytelling
Linkedin aanbevelingen & reviews
Business, Loopban, Life, Leadership Coach,  en…

Expert in het maken van bewuste keuzes,  mijzelf opnieuw uitvinden en het veranderen van mijn mindset. Zoals: het verruilen van de (schijn)zekerheid van een wereldbaan voor een ondernemersbestaan. Of, een levenloze relatie inruilen voor een levendig bestaan als alleenstaande moeder. Keuzes die mij in staat stellen het leven te leiden dat bij mij past. Dat is wat authenticiteit, (werk)geluk en vrijheid voor mij betekenen

Certified Chief Storyteller, Story Tailor en…

Expert, met een diepe liefde voor storytelling, in anderen leren om de parels in hun verhalen te oogsten. En deze verhalen op hun authentieke wijze, in hun ritme en met hun taal te vertellen. Geen bullshit-verhaal over hoe je een “superhero” kan zijn, ook niet hoe je “in the spotlight” kan staan of dé “beste versie van jezelf” zijn. Wat  dan wel? Kijk hieronder…

MIJN ESSENTIE

PURPOSE

Jou helpen in leven en werk, ongeacht de context, bewuste keuzes te maken zodat jij steeds dichter bij je authenticiteit, leiderschap, geloofwaardigheid, jouw mens zijn en impact komt. Unieke keuzes gepaard met een unieke klank. Dat zorgt voor betekenis en een staat van geluk. Kiezen om te staan voor wie je bent en je ware verhaal vertellen. Jouw doen aligned met jouw zijn. Leven naar jouw kernwaarden. Vrij zijn.

VISIE

Ik zie een wereld voor mij waarin jij en ik in een persoonlijke én professionele context onze échte verhalen delen, eigen keuzes maken en, ons als heel mens manifesteren. Oordeelloos naar elkaar luisteren en collectieve verhalen maken. De kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte. Heelheid i.p.v. halfslachtigheid.

RUGGENGRAAT

De waarden heelheid, creativiteit en betekenis vormen de ruggengraat van Impact Stories en van mij. Dat betekent: doen in lijn brengen met zijn. Met ondernemerschap, de creativiteit en onbevangenheid van een kind, de overtuiging hebben dat alles oplosbaar is en alles uit het leven willen halen wat er te halen valt. Een creatief leven leiden met veel waardering voor imperfecties. Oog hebben voor de hardheid van resultaten en de zachtheid van de mens. De wereld met mijn échte verhaal en niet mijn gepolijste verhaal, tegemoet treden.  

STORIES

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Storytelling, Story Tailor, Coach, Trainer & Spreker

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen.