Unieke Impact? Breng je 

doen in lijn met je zijn.

D

Unieke impact!

Breng je doen in lijn met je zijn.

Voor een optimale beleving kan je deze pagina het beste op je computer of tablet bezoeken.

Storytelling, -tailoring en coaching voor ondernemers, én professionals.

Change gebeurt in een oogwenk. Wetenschappers noemen dit tijdperk – The age of humans.  We zijn in onze 4e industriële revolutie en veranderen razendsnel de wereld om ons heen. En, let’s be honest, de meeste van ons gaan met deze veranderingen mee. Al staat het ons soms tegen. Je focust op wat anderen doen of vinden en niet op wat jij zelf wilt. Als we toch openhartig bezig zijn, stel jezelf dan de volgende vraag:

WIL IK IN DE VOETSPOREN VAN ANDEREN BLIJVEN OF MIJN EIGEN SPOREN EN IMPACT MAKEN?

Human impact stories zorgen daarvoor! In jouw kernverhalen rusten jouw authenticiteit, jouw waarachtige zelf, jouw kernwaarden en de sleutel tot jouw strategie voor betekenisvol leven en werken. 

Daaarom is storytelling zo belangrijk!

Het heeft ons van oudsher geholpen om onszelf, anderen en de wereld om ons heen te begrijpen.

Het is niet alleen èen effectieve en esthetische methode om antwoorden te vinden op de universele existentiële vragen waar jij dagelijks mee te maken hebt, zoals:

  • Wie ben ik?
  • Waar geloof ik in?
  • Waarom ben ik hier?
  • Wat is mijn purpose?
  • Wat wil ik achterlaten?
  • Waar ben ik bereid voor te strijden?
  • Wat is mijn betekenis?
  • Waar word ik blij van?
  • Wat wil ik vs wat heb ik nodig?
  • Wat heb ik de ander te bieden?

Maar zeker ook een schone, bezielende en natuurlijke vorm van communicatie die ervoor zorgt dat je de impact maakt die je wilt maken.

It is by going down the abyss of life that we recover the treasures of life. Where you stumble there lies your treasure.

Joseph Campbell – Author  of the hero with a thousand faces.

IMPACT

Impact Stories werkt daarom met real-life kernverhalen en kernwaarden en brengt professionals en ondernemers dicht bij authenticiteit, moed en betekenis met storytelling, storytailoring én coaching. Zij maken de impact die zij willen maken. Zij doet dat door aan de éne kant de schoonheid en grilligheid van hun eigen verhalen te omarmen en aan de andere kant deze verhalen in te zetten voor professionele bezieling en waarde(n).  Hun doen in lijn brengen met hun  zijn. Hun essence vertalen naar hun presence.

VISIE

Impact Stories ziet een wereld voor zich waarin jij en ik in een persoonlijke én professionele context onze échte verhalen delen en, ons als heel mens manifesteren. Oordeelloos naar elkaar luisteren en collectieve verhalen maken. De kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte. Heelheid i.p.v. halfslachtigheid.

RUGGENGRAAT

De waarden alignment, creativiteit en moed vormen de ruggengraat van Impact Stories. Dat betekent: met de creativiteit en onbevangenheid van een kind de wereld tegemoet treden.  Zorgen dat de reden om je bed uit te komen, klopt met wie jij bent, wat je doet, waar je voor strijdt en hoe je ervaren wordt. Daar is moed voor nodig. Om niet mee te gaan in verleiding en de afleiding van buitenaf. Te luisteren naar je eigen stem, je kwetsbaarheden te omarmen en te vertrouwen op je eigen kracht. Verbonden te blijven en niet gebonden te zijn. Je zijn in lijn brengen met je doen. Alignment leidt naar heelheid.

Individu

Baan-Startend-Onderneming? Maak de impact en groei waar jij recht op hebt! Lees hier hoe.

In-Company

Laat medewerkers de kracht van storytelling en de kneepjes van storytailoring ontdekken! Hoe lees je hier.

Storytelling?

Sprookje of science? Zakelijk of menselijk? Marketing of écht? Zin of onzin? Lees hier hoe het zit.

Shop

Handige tips, inspiratie-sessie, waardevolle programma’s, strategie-sessies, producten die je helpen om de impact te maken die je wilt maken.

HELPING YOU MAKE SENSE OF YOUR PAST, PRESENT AND FUTURE STORY.

Klant verhalen

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Master Story Tailor, Sr. (Loopbaan) Coach & Spreker

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Het is handiger om mij een tekst bericht te sturen i.p.v. een voicemail- of email bericht. Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen. Ken je dat?

Hieronder een interview in het programma Van Passie Naar Droombaan van september 2017.

[instagram-feed num=4 cols=2]