Choices & Voices

Essence & Presence

Mindshift & Magic

Core Values & Change

Personal & Professional

Choices & Voices
Mindshift & Magic 
Essence & Presence
Core Values & Change
Personal & Professional
 Storytailoring & storytelling voor zinzoekende & zingevende professionals.
Verbinden met Jezelf & met de Ander Met Echte Verhalen & Echte Keuzes.
Impact, Leiderschap & Echtheid.

Actueel: Mijn aanbod heb ik aangepast conform de richtlijnen van het RIVM in tijden van het coronavirus. Mijn dienstverlenend is nog steeds purposeful, praktisch en persoonlijk.

Coachklanten zijn jou sinds 2013 voorgegaan.

Deelnemers aan (storytelling) workshops, lezingen, training since 2015

Aantal workshops & lezingen sinds 2016

jaren ervaring in leiderschap, marketing, HR, ondernemen, coaching, sales en storytelling
Linkedin aanbevelingen & reviews
Business, Loopban, Life, Leadership Story Tailor, en…

Expert in het maken van bewuste keuzes,  mijzelf opnieuw uitvinden en het veranderen van mijn mindset. Zoals: het verruilen van de (schijn)zekerheid van een wereldbaan voor een ondernemersbestaan. Of, een levenloze relatie inruilen voor een levendig bestaan als alleenstaande moeder. Keuzes die mij in staat stellen in eigen leven te leiden. Dat is wat echtheid en vrijheid voor mij betekenen

Certified Chief Storyteller, Spreker, en…

Expert, met een diepe liefde voor storytelling, in anderen leren om de parels in hun verhalen te oogsten. En deze verhalen op hun authentieke wijze, in hun ritme en met hun taal te vertellen. Geen bullshit gepolijste verhaal maar échte verhalen.

MIJN ESSENTIE

PURPOSE

Jou helpen in leven en werk, ongeacht de context, bewuste keuzes te maken zodat jij steeds dichter bij je echtheid, leiderschap, geloofwaardigheid, jouw mens zijn en impact komt. Unieke keuzes gepaard met een unieke klank. Dat zorgt voor betekenis en een staat van geluk. Kiezen om te staan voor wie je bent en je ware verhaal vertellen. Jouw doen aligned met jouw zijn. Leven naar jouw kernwaarden. Vrij zijn.

VISIE

Ik zie een wereld voor mij waarin jij en ik in een persoonlijke én professionele context onze échte verhalen delen, eigen keuzes maken en, ons als heel mens manifesteren. Oordeelloos naar elkaar luisteren en collectieve verhalen maken. De kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte. Heelheid i.p.v. halfslachtigheid.

RUGGENGRAAT

De waarden heelheid, creativiteit en betekenis vormen de ruggengraat van Impact Stories en van mij. Dat betekent: doen in lijn brengen met zijn. Met ondernemerschap, de creativiteit en onbevangenheid van een kind, de overtuiging hebben dat alles oplosbaar is en alles uit het leven willen halen wat er te halen valt. Een creatief leven leiden met veel waardering voor imperfecties. Oog hebben voor de hardheid van resultaten en de zachtheid van de mens. De wereld met mijn échte verhaal en niet mijn gepolijste verhaal, tegemoet treden.  

STORIES

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Storytelling, Story Tailor, Coach, Trainer & Spreker

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen.