Storytelling & storytailoring

 voor ZZPers: Zelfbewuste (Zelfstandig) Professionals

 

Storytelling & storytailoring

voor ZZPers: zelfbewuste (zelfstandig)professionals

 

 

Voor een optimale beleving kan je deze pagina het beste op je computer of tablet bezoeken.

Hoi,

Ik ben Waheeda

Impact Stories heb ik opgericht omdat ik geloof en heb ervaren dat de enige manier om jou te onderscheiden van anderen is door jouw authenticiteit, jouw waarachtige zelf, jouw kernwaarden. 

Deze zijn de sleutel tot jouw strategie voor betekenisvol leven en werken en zijn terug te vinden in jouw kernverhalen.  Daarom is storytelling zo belangrijk! Het heeft ons van oudsher geholpen om onszelf, anderen en de wereld om ons heen te begrijpen. Het is niet alleen een effectieve en esthetische methode om antwoorden te vinden op de universele existentiële vragen waar jij dagelijks mee te maken hebt, maar zeker ook een schone, bezielende en natuurlijke vorm van communicatie die voor verbinding en impact zorgt.

Individu

In loondienst, startend of een eigen business? Wil je weten hoe krachtig jouw verhalen zijn in je on- en offline presence? Lees hoe hier.

In-Company

Laat medewerkers de kracht van storytelling en de kneepjes van storytailoring ontdekken! Hoe lees je hier.

Storytelling?

Sprookje of science? Zakelijk of menselijk? Marketing of écht? Zin of onzin? Lees hier hoe het zit.

Waheeda?

Lees hier mijn verhalen en hoe deze mij hebben gevormd.

It is by going down the abyss of life that we recover the treasures of life. Where you stumble there lies your treasure.

Joseph Campbell – Author  of the hero with a thousand faces.

Klant verhalen

IMPACT

Ik werkt daarom met real-life kernverhalen en kernwaarden en breng zelfbewuste professionals dichtbij hun eigen vrijheid, authenticiteit en impact. Door aan de éne kant de schoonheid en grilligheid van hun eigen verhalen te omarmen en aan de andere kant deze verhalen in te zetten voor professionele bezieling en waarde(n).  

RUGGENGRAAT

De waarden heelheid, betekenis en moed vormen de ruggengraat van Impact Stories. Dat betekent: met de creativiteit en onbevangenheid van een kind de wereld met je échte verhaal en niet je gepolijste verhaal, tegemoet treden.  

VISIE

Ik zie een wereld voor mij waarin jij en ik in een persoonlijke én professionele context onze échte verhalen delen en, ons als heel mens manifesteren. Oordeelloos naar elkaar luisteren en collectieve verhalen maken. De kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte. Heelheid i.p.v. halfslachtigheid.

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Storytelling, Story Tailor, Trainer & Spreker

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Het is handiger om mij een tekst bericht te sturen i.p.v. een voicemail- of email bericht. Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen. Ken je dat?

 

[instagram-feed num=4 cols=2]