Stories help us connect, find common ground and build relationships.

Voor een optimale beleving kan je deze pagina het beste op je computer of tablet bezoeken.

Talk without tale is as fire without heat.

Verhalen zet je in om anderen te raken, te motiveren, te inspireren, om beweging en  betrokkenheid te creëren!

In deze tijd van hypersnelle informatisering en technologische ontwikkelingen zijn wij heel goed in staat om onze eigen facts & figures te vinden.  Onze hartslag versnelt niet bij het zien van spreadsheets, powerpoint presentaties, management rapportages, analyses etc.etc. Je hartslag versnelt wanneer je een verhaal hoort dat bij jou resoneert, dat je raakt, je ontroert en je aan het denken zet.  Je wilt het gevoel hebben dat de ander jou begrijpt. Je wilt niet alleen geïnformeerd worden, je wilt ook geïnspireerd worden!

 

 

Mesmerize with human stories and motivate with human meaning!

Professional?

Baan of onderneming? Word de storyteller en storymaker van je eigen (werk)verhaal! Heb een unieke impact binnen je organisatie, je onderneming of op de arbeidsmarkt. Lees hier hoe.

Organisatie?

Onthul het ware potentieel van medewerkers, leiderschap en je business met storytelling en storymaking. Essence en presence. Hoe lees je hier.

Shop?

Hier vind je handige tips, inspiratie-sessie, waardevolle programma’s, strategie-sessies die je helpen om een harde draai te maken.

Leaders inspire by telling (their) human stories not by just providing facts & figures.

Waheeda

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Story Tailor, Impact Coach & Spreker

 

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?     Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden. Het is handiger om mij een tekst bericht te sturen i.p.v. een voicemail- of email bericht. Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen. Ken je dat?

[instagram-feed num=4 cols=2]