Storytelling humanises business and inspires change.

Voor een optimale beleving kan je deze pagina het beste op je computer of tablet bezoeken.

Verhalen vertellen heeft vanaf het moment dat we van stammen tot gemeenschappen evolueerden, bepaald hoe we ons verbinden, identiteit en cultuur vormen, lessen en moraal doorgeven en waarden en overtuigingen integreren.

Storytelling maakt gebruik van emoties en dat deel van onze hersenen dat de besluitvorming stimuleert. Daarom is zij uiterst effectief als een organische organisatorische tool die verschillende doelen dient.

Impact Stories heeft tot doel het storytellingproces te demystificeren en jouw werknemers en organisatie producten en inzichten mee te geven die zijn afgestemd op jouw context. Storytelling producten zijn gecategoriseerd als volgt:

Individueel

Impact Stories heeft programma’s ontwikkeld die op meerdere niveaus voldoen aan de behoeften van uw werknemers. Bekijk storytelling voor professionals. Kies het programma dat je leuk vindt. Of bel mij en ik ontwerp voor jou een programma op maat.

Groep

Deelnemers leren storytelling gebruiken om ideeën te communiceren, conflicten op te lossen, effectief te communiceren, samen te werken, sterke presentatievaardigheden te ontwikkelen en een beter inzicht te krijgen in wie ze zijn en de impact die ze hebben.

Impressie workshops

Storytelling workshop voor trainees van de gemeente Amsterdam

Storytelling workshop voor HRM Docenten van de Hanze Hogeschool Groningen

Organisaties waar ik opdrachten voor heb gedaan?

Ik heb je mijn verhaal verteld. Nu ben ik beniewd naar dat van jou!

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Storytelling, Story Tailor, Trainer & Spreker

 

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Het is handiger om mij een tekst bericht te sturen i.p.v. een voicemail- of email bericht. Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen. Ken je dat?

[instagram-feed num=4 cols=2]