Net zoals jij, ben ik bekend met allerlei soorten angsten. Ze zijn net draken die knagen en sissen in je hoofd. Ze vullen je hoofd met verhalen die één doel dienen:

Om jou lekker veilig in je comfort zone te houden!

Waar ze uithangen? Vooral in je reptielenbrein en in je lijf. Dat zal je niet verbazen. Dit deel van je hersenen heeft de functie om jou te beschermen tegen gevaar en in leven te houden. Daar kunnen ze hardnekkig en obsessief in zijn en jou daardoor remmen in je ontwikkeling. Ze hangen ook vaak om je nek, in je rug en zorgen voor lichamelijke klachten. Je weet wat ik bedoel. Want achter vele stress gerelateerde klachten schuilen ook angstdraken.

 

Hun namen?

? angst voor afwijzing

? angst om te falen

? angst om los te laten

? angst om niet goed genoeg te zijn

? angst om dom te klinken

? angst voor verraad

? angst voor commitment

? angst voor kwetsbaarheid

? angst voor schaamte 

? angst voor lelijkheid

? angst voor imperfectie

? ……..

 Ga je gang! Maak de lijst af. Ik weet dat je het kan.

 

Kortom, deze draken (in de volksmond belemmerende overtuigingen) zijn er om je te beschermen.

Je hebt ze zo lang bij je gehouden dat ze onderdeel zijn geworden van je identiteit. Je kent ze. Jullie hebben samen een historie. Je gelooft in ze. Meer dan je in jou gelooft. Ze hebben daarom veel invloed in je leven. Nu is het tijd om ze te bedanken, ze gerust te stellen, ze te temmen en te leren wanneer ze moeten sissen en wanneer ze moeten zwijgen. Misschien snijd je ze zelfs los. Of, snijd jezelf los. Maak je eigen regels. De manier om dit te doen is door je “runen” te gebruiken (jij Shadowhunter of Dragon Prince-liefhebber weet waar ik het over heb). Het oudste Germaanse schrift. Ze worden gezien zowel als “letter” als “geheime kracht/mysterie”.

Runen?!

Ja runen! Een analogie voor je kernwaarden. Zowel woord als geheime kracht in één. Je hoogste idealen. Nu nog voor het oog verborgen. Wanneer je ze trouw gebruikt houden ze je gemotiveerd, begeleiden ze je, geven ze je kracht en bepalen ze je keuzes. Zij zijn de waarden van je kern en zijn de moed en instrumenten die je nodig hebt om je draken te temmen. Ze zijn jouw WAAROM.

Let wel, hier staat geen leeftijdslimiet op. Of je nou twintig of tachtig jaar oud bent, moed, purpose en commitment kennen geen leeftijdsgrens. Je runen zijn voor het leven.

Wanneer jij je draken weet te temmen blijven je “runen” over om je aan te moedigen, te empoweren en misschien om je zelfs een schop onder de kont te geven. Er is dan niets dat je tegenhoudt om de groei en verandering te realiseren die je wilt.

 

Sinds 2015

Heb ik honderden autonome en moedige mannen en vrouwen (helden) geholpen hun drie runen (kernwaarden) te vinden en

 Zichzelf bevrijden van hun angstdraken

 ™ Van carrière/baan te veranderen.

Hun business bouwen op hun kernwaarden.

Een professionele identiteit creëeren in woord en daad gebaseerd op hun kernwaarden.

™ Weg te doen met belemmerende overtuigingen (angstdraken).

Hun ware verhaal vertellen zonder draken die hen de mond snoeren.

Hun brand te baseren op hun kernwaarden.

Steeds meer hun oorspronkelijke zelf worden.

™ Geen superhelden maar gewoon helden!

 

Hoe kan ik helpen ?!

Als een magiër heb ik een methode ontwikkeld dat zich volledig richt op de queeste naar het vinden van je kernwaarden en dezen omzetten in een kompas voor levensveranderende keuzes. Je gaat van, wat eerst lijkt op abracadabra woorden, naar concrete, inhoudelijke en dagelijkse toepassingen. Waar je voor staat, waar je voor gaat en wat je achterlaat is zichtbaar en voelbaar. In gewone mensentaal en gewone mensendaad. Deze methode heb ik honderden keren live met mijn helden toegepast.

 

 

Wil je jouw runen vinden, je draken temmen en je queeste naar je volgende stap en je ware verhaal volbrengen?

Boek nu 
KernWaarden & Keuzes!!

een intensief blended coachprogramma om jou te helpen jouw kernwaarden te vinden, beperkende overtuigingen te neutraliseren en je keuzes en veranderingen in lijn te brengen met je ware zelf. Je belandt vanzelf bij je Ikigai (de reden waarom je ‘s ochtends je bed uitkomt). Holistisch, concreet, intens en praktisch. DE enige manier om blijvende en echte verandering in je leven en werk te realiseren is om deze in lijn met je hoogste idealen te doen. Je kernwaarden. Om leider te zijn in je eigen leven en baas te zijn in je eigen baan of business. 

 

Het programma bestaat uit:

  • vijf weken,

  • vijf lessen,

  • één intensieve live sessie,

  • fraaie werkboeken,

  • een plan voor het leven,

  • follow-ups…,

  • bijeenkomst met gelijkgestemden,

  • teveel om op te noemen!

Boek zo snel mogelijk !!

Mijn magie wacht op die van jou.

Waheeda Shadood

 

Waheeda Shadood komt uit het Engelstalige Guyana en reisde op haar 17e naar Nederland. Zij is daarom tweetalig. Naast een grote liefde voor verhalen is zij een wereldburger, wereldreiziger, een Officiële Linkedin Ambassadeur, Certified Chief Storyteller, (NOLOC/CMI) Register Loopbaan- , Life- & Wandel Coach & NLP Master Practitioner. Zij heeft ruim vijf en twintig jaar ervaring met HR, Leiderschap, Organisaties, Markt, Ondernemen, Coaching & Storytelling. Zij helpt professionals en ondernemers grip krijgen op hun keuzes en mindset en & hun waarachtige verhaal vertellen vanuit hun essentie.  Zij gelooft dat dit dé weg is naar verbinding, flow en impact. Zij ziet een wereld voor zich waarin wij oordeelloos naar elkaar luisteren en collectieve verhalen maken en vertellen. De kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte.