Door Grip te krijgen op

je Mindset,

je Keuzes en

je Verhaal.

 

Er is géén andere manier!Juist nú. 

 

Waarom zou je grip willen op jezelf?
→ Omdat je controle verliest over je leven en werk.
Omdat je geconfronteerd wordt met een ingrijpende  gebeurtenis.

→ Omdat je je al een tijd afvraagt: “is dit het nou?”
→ Omdat je onzeker bent over je baan of je business.
Je oude normaal valt weg. Je nieuwe normaal? Dat is een raadsel.
→ Je oude verhaal lijkt nu gekunsteld. Je nieuwe verhaal verborgen. 
→ Belemmerende overtuigingen steken sissend de kop op als angstdraken.
→ Je verkeert in een staat tussen toen en straks.

Hoe ik dit weet? Niet door tekstboek kennis, coachmodellen of methodieken, al heb ik deze wel in mijn rugzak, maar door mijn eigen ingrijpende tenenkrommende, tranentrekkende levensveranderende events.

Vanaf mijn vijfde levensjaar ken ik deze scenario’s. Ik heb ze beleefd, doorleefd en overleefd. Ik ben een expert  geworden in het veranderen van mijn mindset, het maken van bewuste keuzes en mijzelf opnieuw uitvinden. En, met mij, honderden klanten.

Mindset wordt bepaald door:

  • je kernwaarden – je hoogste idealen.  en
  • je kernovertuigingen – positieve en negatieve gedachten, als het ware verhalen die jij jezelf vertelt,  die bepalen hoe jij jezelf, de wereld en anderen ziet. 

Begrijpen wat mindset nou eigenlijk is, is de eerste stap in begrijpen hoe deze jouw denkwijze, keuzes en verhaal bepaalt. Daartoe heb ik een gratis en handzaam mindset eyeopener

Kernwaarden zijn de waarden van je kern, je essentie, je zijn, je identiteit, je oorpsronkelijkheid. Wanneer je wilt dat veranderingen beklijven en jij in de lead bent, kan dat alleen vanuit je kernwaarden. Klinkt logisch toch?

Maak dan gebruik van dit unieke programma!! Ontdek nu jouw DRIE kernwaarden en set ze aan het werk. Ja! Je hebt slechts drie nodig die jou grip geven op je keuzes & mindset (kernovertuigingen), belemmeringen neutraliseren en je leven transformeren.

Dat kan écht!

Holistisch, praktisch en concreet.

In febuari-maart 2020 heb ik het online Coachingsprogramma ‘KernWaarden en Keuzes’ (inclusief een live sessie met Waheeda) met veel plezier doorlopen. Ik heb Waheeda als een warme, betrokken en erg fijne coach leren kennen.

Waheeda’s ervaringen, doorlevingen en belevingen vanuit haar eigen bijzondere achtergrond en leven tot nu, zorgen voor een doortastende diepgang in haar programma. Haar teksten, benadering en de ‘look and feel’ van het programma zijn een weerspiegeling van Waheeda zelf, en dat maakt het programma erg persoonlijk, levendig en uitnodigend om te doorlopen. Het afpellen tot 3 kernwaarden vond ik een mooie, leerzame en bewustwordende oefening.

Daarbij werden mijn kernwaarden als uitgangspunt genomen, die in het programma als ‘rode draad’ werden opgetuigd vanuit hun essentie, kracht en verandering. Mijn kernwaarden voelden als een eyeopener en tevens bevestiging van mijn eigen DNA. Mijn persoonlijk compas dat ik kan toepassen in mijn eigen diepgang en ontwikkeling.

Ik heb de persoonlijke, vrouwelijke wijsheid van Waheeda als prettig, warm en erg leerzaam ervaren en kan het online Coachingsprogramma ‘KernWaarden en Keuzes’ van Waheeda van harte aanbevelen!

Susan Jansen

Verbinder

Kernwaarden en Keuzes

Het belangrijkste (online) coachingsprogramma/- traject dat jij ooit gaat volgen! Beperkt aantal plaatsen omdat wij ook een live(online) sessie met elkaar hebben!

Investeer hier.

 

Deze vroege zomer aanbieding loopt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik kwam bij Waheeda terecht om mijn next step te bepalen op loopbaangebied. Gelijk al tijdens het 1e gesprek was er een klik en voelde ik me in een veilige en vertrouwde omgeving. Buiten het bepalen van mijn next step heeft Waheeda mij geholpen om inzicht te krijgen in wie ik ben en wat mij beweegt, een zoektocht waar ik al jaren mee bezig was. Ik voelde al geruime tijd dat er iets niet goed was en kreeg hier geen goed beeld van. We hebben verschillende sessies gehad, met name door haar aandacht, vertrouwen en luisterend oor hebben we inzichtelijk gemaakt wat mijn kernwaarden en overtuigingen zijn. Hiermee heb ik waardevolle tools in handen gekregen om te bepalen waar ik echt energie van krijg. Ik weet waar en hoe ik hieraan kan werken, goed voor mijn werk en privé, dank. 

Eric Brekelman

Chapter Coach

Deze aanbieding loopt tot 31 juli 2020

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kernwaarden en Keuzes

Het belangrijkste (online) coachingsprogramma/- traject dat jij ooit gaat volgen! Eén leven, drie kernwaarden

vijf weken, vijf lessen en één intensieve live sessie, fraaie werkboeken, een plan voor het leven, follow-ups…   teveel om op te noemen. 

 

Beperkte plaatsen dus investeer en vind meer info hier.

 

Wacht niet langer!

Ik kijk ernaar uit om je online (live) te  ontmoeten!

Liefde en licht,

Waheeda

× Vragen?