GRIP OP JE CV STORY?

Wij leven nu in bijzondere tijden. Anders dan anders. We kijken kritisch naar onze geschiedenis, we worstelen met ons heden en we voelen de urgentie om onze toekomst bewust te kiezen.  Dat betekent stilstaan bij wat je zelf wilt en de keuzes die je maakt. 

In diezelfde gedachtenstroom kwam je wellicht tot de conclusie dat het misschien ook tijd is voor

  • een andere baan,
  • een carrière switch,
  • je vanuit je verhaal profileren,
  • het vertalen van wie je bent naar waar je voor gaat.

Hoe pak je dat dan aan? Op een site waar coachopdrachten worden geplaatst zie ik een grote stijging in het aantal aanvragen voor loopbaancoaches. Veel aanvragen gaan over solliciteren, zoeken van een andere baan, het maken van een CV.

Ik heb vaak tegen mijn coachklanten gezegd: als het jou alleen gaat om een document dat CV heet waar je even mee wilt solliciteren dan ben je aan het verkeerde adres. Er zijn namelijk ontelbare CV makers, templates, checklists op de markt waar je voor een paar tientjes je CV in een sjabloon kan gieten.

Daar heb je mij dus niet voor nodig!

Maar, als je eerst wilt weten wat nou het verhaal is dat je aan de buitenwereld wilt vertellen, wie je echt bent, waarom, hoe en wat je toevoegt, waar je voor staat, een echt verhaal dat jouw binnenkant met de buitenkant en de buitenwereld verbindt, dan kan ik je daarmee helpen.

Voor mij is een CV een medium om je oorspronkelijkheid, persoonllijkheid en professionaliteit aan de buitenwereld te laten zien. Je binnenkant vertaald naar een buitenkant: je CV. 

Afgelopen maanden is het succes van online en video solliciteren toegenomen en wordt er gespeculeerd of het CV gaat verdwijnen. Uit  onderzoek is gebleken dat een CV nog steeds het meest gebruikte instrument is. En, de komende tijd zal dat zeker zo blijven. Wellicht in andere vormen? Anoniem? Met of zonder photo? 

Al lijkt een CV in het groter geheel een frivool en “buitenkant” instrument,  vertegenwoordigt je CV je keuzes in je werk. Vertegenwoordigt je CV jouw (professionele) identiteit. In jouw woorden het verhaal over jouw heldendaden treffend samengevat.

Speciaal voor jou ontwikkelde ik een online CV

Workshop/Programma dat meer is dan het maken van een CV.

ALLES wat ik weet, vind en heb ervaren met CV’s heb ik voor jou

gebundeld in een programma dat jou 

– richting geeft,
– bewustmaakt van wie je bent en waar je voor wilt staan en gaan,
– een handleiding biedt voor je ambities,
– jouw binnenkant helpt vertalen naar je buitenkant,
– helpt jouw persoonlijkheid en professionaliteit te etaleren,
– helpt de inhoud te bepalen voor dat je aan de vorm werkt en niet andersom,

– GRIP GEEFT OP HET VERHAAL DAT JIJ IN JE CV WILT VERTELLEN!

Spoiler alert! Over een maand hoop ik dit programma ook in het Engels te lanceren!

Alvast een voorproefje ?

Als je dan de aandacht wilt trekken moet je CV

perfect zijn, gepolijst,en professioneel!

Maar ook hoofdzakelijk, impactvol, en persoonlijk!

HIP!

Normaal gesproken zou ik “perfectie” helemaal niet promoten. Behalve als het gaat om jouw marketing instrumenten. Met “perfectie” bedoel ik het perfect etaleren van jouw: CV Story!

Dat betekent dat je er echt aandacht aan moet besteden. Dat niet een template leidend is maar jouw CV Story!

Dat is een kleine prijs om te betalen voor het veroveren van je droombaan.

Met een perfect CV investeer je in jezelf en in je toekomst.

Ik heb je workshop Grip op je CV Story gevolgd en op basis daarvan is mijn CV zeker veranderd en verbeterd. Dank daarvoor. Zie in de bijlage het resultaat!

Stephanie Sijbesma van Bragt

Mindfulness Coach

Waheeda heeft mij op fantastische wijze geholpen met het perfectioneren van mijn CV. Haar originele blik en directe aanpak zijn verfrissend. Ik kan haar van harte aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar hulp of advies.

Jeroen de Vries

Interim IT Manager

Grip op je CV Story!

Het enige complete CV programma online dat jou het gevoel geeft dat je een sollicitatie training,  een loopbaantraject of personal branding volgt, met een concrete en een bijna perfecte uitkomst! Namelijk een perfect CV!

Deze introductie aanbieding loopt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Waheeda

Waheeda Shadood komt uit het Engelstalige Guyana en reisde op haar 17e naar Nederland. Zij is Engelstalig van oorsprong en heeft hier de Nederlandse taal geleerd. Naast een grote liefde voor verhalen is zij een wereldburger, een wereldreiziger, een Officiële Linkedin Ambassadeur, Certified Chief Storyteller, (NOLOC/CMI) Register (Loopbaan, Narrative & Wandel) Coach & NLP Master Practitioner. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring op het snijvlak van leiderschap, mens, organisatie, coaching, marketing, ondernemen en storytelling. Zij helpt professionals en ondernemers zich vrij te voelen, impact te maken en heel te zijn door grip te hebben op zichzelf (mindset en keuzes) en op hun verhaal (leven, werk en brand). Zij gelooft dat dit dé weg is naar je oorspronkelijke zelf, leiderschap en purpose. Zij ziet een wereld voor zich waarin wij oordeelloos naar elkaar luisteren en collectieve verhalen maken. De kracht en kunst beheersen om onze verhalen op waarde te schatten en te ontdoen van schroom en schaamte.