Define your impact.

Make conscious choices and consciously tell your true story.

Be credible and human by telling your human story.

The choices you make determine the path your life will take.

Hack your mindset and become who you were meant to be.

Be credible and human by telling your human story.
Define your impact.
Make conscious choices and consciously tell your story.
The choices you make will determine the path your life will take.
Hack your mindset and become who you were meant to be.

 

In een wereld die wij mensen razendsnel aan het veranderen zijn, hebben jij en ik, iedere seconde van de dag te maken met keuzes. Levensveranderende keuzes, soms. Beslissingen die horen te passen bij onze essentie en eigenheid. Bij ons mens-zijn, menselijkheid, menswaardigheid. Logisch toch? Wat is belangrijker dan dat? Want wanneer werk, prestaties, status – ons doen – wegvallen word je teruggeworpen op: op wie je echt bent wanneer je alleen bent, waar je bereid bent voor te strijden, wat je hier te doen staat, wat je echt voor de ander wilt betekenen, wat je achter wilt laten.  Je DNA. En dan?

Impact Stories heeft  programma’s die jou helpen om jezelf, je gedrag, je keuzes, je doel, je purpose, je missie, je verhalen te begrijpen en de daarmee gepaarde dilemma’s of issues. Zodat je keuzes kan maken die leiden tot positieve verandering in je werk, je leven, je verhaal,je impact, je rol, je effectiviteit, je welbevinden, je relaties, je leiderschap.

Daartoe heb ik Your Impact Story Brainery opgericht. Een online academi waar je geinspireerd wordt en waar je de programma’s die je aanschaft in alle rust kan doen. Soms met een live, door corona nu online, sessie, de zogeheten “blended learning”.

 

Core & Story Shop

Blended coachprogramma’s

Praktisch, Levensveranderend & direct toepasbaar.

Ook naar behoefte te stapelen. Bel gerust voor meer info 0611346979.

Ik organiseer geregeld en, kan geboekt worden voor onderstaande gelegenheden voor de thema’s
storytelling en leiden in leven en werk

Werkcollege's

Workshops

Talks

“); ?>

Stijl

We gaan persoonlijk, open, veilig en intensief met elkaar aan de slag. Mijn aanpak is holistisch, ecclectisch, praktisch en direct. Wij zoomen in naar de kern en zoomen uit naar het groter geheel. Mijn ‘superpowers’? CARE! Creativiteit, Aandacht, Realisatiekracht en Esthetiek.  Ik heb oog voor de hardheid van resultaten en de zachtheid van de mens. Ik weet heel snel mijn vinger op de zere plek te leggen en ben zeker geen zachte heelmeester. Mocht je dat nodig hebben, neem ik in het begin de lead, Want laten we eerlijk zijn: je zit niet bij mij omdat jij het allemaal al weet, maar omdat ik, op dat moment net even meer weet. Kwaliteit en schoonheid (juist in de echtheid van dingen) vind ik belangrijk. Ik ga vol voor jou. 

Vorm

Iedere individuele samenwerking vangen we aan met een kennismaking. Elkaar in de ogen kijken en de verbinding maken. Onze sessies zijn online en/of offline. Een deel van de coaching en storytelling programma’s bied ik online aan in Your Impact Story Brainery.

Praktisch in je eigen omgeving en magisch wanneer we samen aan het werk gaan. Afhankelijk van jouw programma ontvang je tussen de sessies door materiaal waar je mee aan de slag gaat. Naarmate we langer met elkaar werken kunnen we skypen of zoomen. Daarnaast maak ik gebruik van online testen en jobsearching tools.

We bepalen samen jouw tempo.

Methodieken

Naast mijn kwalificaties als Chief Storyteller, NLP Master Practitioner, Narrative Coach, NOLOC erkende Loopbaancoach en Officieel Linkedin Ambassadeur en een studie HRM, heb ik 25 jaar ervaring in HR, Management, Mobiliteit, Marketing, Onderneming, Marktbenadering en Storytelling. September 2019 ben ik gestart met een theateropleiding en in december doe ik de opleiding wandelcoaching. Ik verdiep en verbreed steeds mijn palet aan instrumenten. Mijn expertise heb ik vertaald naar eigen tools, zoals: een uniek beproefde waardenspel, storytelling model, reputatie en imago surveys, checklists, verhalen instrumenten en nog veel meer. Aandacht staat voorop. Tijdens workshops zal je mij treffen met humor, scherpte, aandacht, directheid, veiligheid en oordeelloos.

FOLLOW OR CONNECT TO WAHEEDA

Chief Storyteller, Story Tailor, Coach, Trainer & Spreker

NIEUWSGIERIG? WIL JE WETEN HOE IK ECHT HELP?

Bel, app of stuur mij een video message via 06-11346979 of, via  Linkedin messaging. Ik ben er iedere dag te vinden.

Ik wil mijn tsunami aan mails verminderen.