GRIP OP JE KEUZES

GRIP OP JEZELF

GRIP OP JE LEVEN

GRIP OP JE WERK

GRIP OP JE BUSINESS

GRIP OP JE LEVEN.
GRIP OP JEZELF.
GRIP OP KEUZES
GRIP OP JE MINDSET
GRIP OP JE WERK
GRIP OP JE BUSINESS

 Je hebt maar één leven, leef naar je eigen waarden anders
leef je naar de waarden van een ander. 

 

In een wereld die wij mensen razendsnel aan het veranderen zijn, hebben jij en ik, iedere seconde van de dag te maken met keuzes. Levensveranderende keuzes, soms. Beslissingen die horen te passen bij onze essentie en eigenheid. Bij ons mens-zijn, menselijkheid, menswaardigheid. Logisch toch? Wat is belangrijker dan dat? Want wanneer werk, prestaties, status – ons doen – wegvallen word je teruggeworpen op:  wie je echt bent wanneer je alleen bent, waar je bereid bent voor te strijden, wat je hier te doen staat, wat je echt voor de ander wilt betekenen, wat je achter wilt laten.  Je DNA. En dan?

Impact Stories heeft  coachingsprogramma’s ontwikkeld die jou helpen om grip te krijgen jezelf en de daarmee gepaarde dilemma’s of issues, te begrijpen. Je hebt weer regie en controle. Je kan keuzes maken die leiden tot positieve verandering, transformatie of ontwikkeling in je werk, je leven, je impact, je rol, je effectiviteit, je welbevinden, je zingeving, je relaties, je leiderschap. 

 

MIX AND MATCH PROGRAMMA’S

Onderstaande, nu ook online, programma’s bied ik jou, tijdelijk, tegen scherpe prijzen.

Grip op je Kompas

Maak kennis met je innerlijke kompas. Je kernwaarden! Ontdek je ineerlijke sturing. Inclusief intensieve live sessie.

Grip op Mindset & Keuzes

Dé enige manier om bewuste keuzes te maken is om ze in lijn met je kernwaarden te doen zonder tegenwerking van overtuigingen. Maar wat zijn nou kernwaarden?! Wat zijn overtuigingen? Wat zijn jouw kernwaarden? Leer ze hier kennen en verander je leven!

Grip op je Ontwikkeling

Een bespoke  coachprogramma gericht op jouw “is dit het nou?” gevoel. Is dit de baan die je wilt? De business die je wilt? De keuzes die je wilt maken? De toekomst die je voor ogen had?… Bel mij op 06-11346979 of kijk naar het ontwikkeladvies dat binnenkort gefinancieerd wordt door de overheid. Blended coaching. Face-to-face, schrijfopdrachten en online oefeningen. Ook bovenstaande programma’s kunnen onderdeel uitmaken van dit programma.

Grip op je Mindset

Maak kennis met je kernwaarden en je kernovertuigingen. Bewustwording en bevrijding! Inclusief intensieve live sessie.

Grip op Jezelf

Grip krijgen op je kernwaarden, je kernovertuigingen en je keuzes. Van bewustworden naar bewust leven. Patronen doorbreken. Opnieuw keuzes maken. Echte verandering of transformaties realiseren, een koers kiezen in leven, werk en je business. Je kompas voor het leven vinden.  Online opdrachten, intensieve live sessie, and follow-ups. Blended coaching.  

Grip op je CV

Als je eerst wilt weten wie je echt bent, waarom, hoe en wat je toevoegt, waar je voor staat, een echt verhaal dat jouw binnenkant met de buitenkant en de buitenwereld verbindt, dan kan ik je daarmee helpen. Het eerst CV programma dat voelt als een sollicitatietraining of een loopbaantraject. Volledig online en toch verbonden met mij als coach. Blended learning.

Storytelling als onderdeel van coaching

Hier vind je ook storytelling aanbod! Want grip hebben op jezelf is ook grip hebben op jouw verhalen. De verhalen die je aan jezelf vertelt, de verhalen die je aan anderen vertelt, de verhalen die anderen over jou vertellen, de verhalen die je achterlaat. Verleden, heden en toekomst. Kijk daarom hier naar de Storytelling programma’s.

Wil je meer informatie? Bel of app mij op 06-11346979.