Selecteer een pagina

GRIP OP JE KEUZES

GRIP OP JEZELF

GRIP OP JE LEVEN

GRIP OP JE WERK

GRIP OP JE BUSINESS

GRIP OP JE LEVEN.
GRIP OP JEZELF.
GRIP OP KEUZES
GRIP OP JE MINDSET
GRIP OP JE WERK
GRIP OP JE BUSINESS
 
 Je hebt maar één leven, leef naar je kernwaarden.
Dat is dé enige manier om dicht bij je hart te leven. 

 

In een wereld die wij mensen razendsnel aan het veranderen zijn, hebben jij en ik, iedere seconde van de dag te maken met keuzes. Levensveranderende keuzes, soms. Beslissingen die horen te passen bij onze essentie en eigenheid. Bij ons mens-zijn, menselijkheid, menswaardigheid. Logisch toch? Wat is belangrijker dan dat? Want wanneer werk, prestaties, status – ons doen – wegvallen word je teruggeworpen op:  wie je echt bent wanneer je alleen bent, waar je bereid bent voor te strijden, wat je hier te doen staat, wat je echt voor de ander wilt betekenen, wat je achter wilt laten.  Je DNA. En dan?

Impact Stories heeft  programma’s ontwikkeld gericht op jezelf bevrijden van de restricties die jij jezelf oplegt.  Te starten met grip krijgen op jezelf en de daarmee gepaarde dilemma’s. Je hebt weer regie en controle. Je kan keuzes maken die leiden tot positieve verandering, transformatie of ontwikkeling in je werk, je leven, je impact, je rol, je effectiviteit, je welbevinden, je zingeving, je relaties, je leiderschap. Alles wat Impact Stories is ondergebracht in een academy: Your Impact Story Brainery. Hieronder vind je de programma’s.

 

MIX AND MATCH PROGRAMMA’S

Onderstaande (online and live) programma’s kan je prima met elkaar combineren en zo jouw eigen outplacment-, ontwikkel-, loopbaancoaching programma samen te stellen.

Grip op je Kernovertuigingen

Maak kennis met de draken die aan je knagen. Die je onzeker maken, angstig, twijfelend, besluiteloos… Leer hoe je ervan af komt. DIY.

Grip op je Kernwaarden

Maak kennis met je innerlijke kompas. Van jezelf maar ook van je onderneming. Ontdek je innerlijke sturing. Je kernwaarden! De kern van je identiteit.

Grip op je CV

Het eerst CV programma dat voelt als een sollicitatie- en  loopbaantraject in één. Volledig online en toch verbonden met mij als coach. Blended learning. DIY

Grip op je Ontwikkeling

Het gesubsidieerd ontwikkeladvies
t.w.v. 700,- euro (Incl.BTW) wordt op 1 december weer opengesteld voor 50.000 mensen.
Ben je net te laat geweest om je op te geven? Meld je dan hier alvast aan zodat we op 1 december een vliegende start kunnen maken.
Krijg nu grip op je ontwikkeling.
 

Grip op jezelf - Kompas & Keuzes

Grip op je jezelf is begrip hebben voor waarom je doet wat je doet, waarom je ervaren wordt zoals je ervaren wordt en waarom je de impact maakt die je maakt. Grip op je mindset en grip op je gedrag. Grip op je binnenkant en ook op de buitenkant. Transformaties in je leven realiseren die je wilt realiseren. Dit programma is online en intensief met mij als gids inclusief een live kernwaarden sessie.

Storytelling als methodiek, middel en doel.

Hier vind je ook storytelling aanbod! Want grip hebben op jezelf is ook grip hebben op jouw persoonlijke en professionele verhalen. De verhalen die je aan jezelf vertelt, de verhalen die je aan anderen vertelt, de verhalen die anderen over jou vertellen, de verhalen die je achterlaat. Verleden, heden en toekomst. Kijk daarom hier naar de Storytelling programma’s.

Wil je meer informatie? Bel of app mij op 06-11346979.

Follow or connect to Impact Stories
Het enige social media platform dat ik gebruik is
Linkedin – personal profile Waheeda

Linkedin – company profile

Je  kan mij ook daar een bericht sturen.
Ik ben tevens officieel Linkedin Ambassadeur.

Contact

info@impactstories.nl
0611346979

Ik stel het op prijs als je mij een app of textbericht stuurt, zo vermijd ik een tsunami aan mails.