Coaching & Storytelling voor de  Eigen Wijze Vrouw die met hartkracht, daadkracht en woordkracht wil ondernemen en leiden. Daar weet ik alles van!

Mijn ervaring, eigen wijsheid en ja, die heb ik ook 😉missers en blunders deel ik graag met jou! One story at a time.

Hoe?

Persoonlijk, online, face-to-face… helder krijgen waar je behoefte ligt.
Gaat het om je hartkracht (Identiteit, kernwaarden, kernovertuigingen, kerndoelen, hartmissie, visie, zijn…)?
Of, gaat het om je daadkracht (ontwikkeling, omgeving, opbrengst, werk, business, rollen, functies, resultaten, aanbod)?
Of, om je woordkracht (vorm, verbaal, je eigen, klank, ritme, verhalen, (web)teksten, pitches)?

Waarom?

Ik, eigen wijze vrouw (van vele culturen), moeder, dochter,  zus, vriendin, liefdespartner, wereldburger, ondernemer, coach, storyteller, schrijver, onbevangen kind en mentor… weet als geen ander waar jij dagelijks voor staat, voor gaat en mee worstelt. 

De vele rollen die je moet vervullen, de vele ballen in de lucht die je moet houden en de vele verwachtingen waar je aan moet voldoen. Of, dat is jouw perceptie van hoe jij je leven moet invullen. En natuurlijk denk je nu moet, moet dat zou ik niet willen zeggen.  Toch is dit wat je doet en hebt geleerd en wat ingesleten is in je systeem.

Ik wil je helpen om  jezelf te bevrijden van de remmingen en restricties die jij jezelf hebt opgelegd. Ik ben zelf heel wat jaren geleden begonnen met mijn bevrijdingsproject en ik kan je vertellen dat het steeds naar meer smaakt.

Bel mij op 0611346979.
Of mail mij op info@impactstories.nl.

Niet uitstellen. Je bent het waard om nu te doen.

Waheeda

 

× Vragen?