Mondkapjes tegen woekerprijzen bij ziekenhuizen aanbieden. Bij de aanbieders van desinfecterende handgel klotst het geld tegen de plinten op. Geld verdienen aan corona is verdacht. Kun je nog aquireren, zonder een aasgier te zijn?

Mag ík in deze tijd überhaupt nog geld vragen voor mijn diensten? Ja! Dat mag ik potverdorie wel! Juist nu! Om zoveel redenen! Maar juist om deze, dat vooral in deze tijd van onzekerheid en herijking kan ik – in alle bescheidenheid – van meerwaarde voor je zijn.

 “In een wereld die wij mensen razendsnel aan het veranderen zijn, hebben jij en ik, iedere seconde van de dag te maken met keuzes. Levensveranderende keuzes, soms. Beslissingen die horen te passen bij onze essentie en eigenheid. Bij ons mens-zijn, menselijkheid, menswaardigheid. Logisch toch? Wat is belangrijker dan dat? Want wanneer werk, prestaties, status – je doen – wegvallen word je teruggeworpen op je zijn: op wie je echt bent wanneer je alleen bent, waar je bereid bent voor te strijden, wat je hier te doen staat, wat je echt voor de ander wilt betekenen, wat wil je achterlaten? Je DNA. En dan?”

Dit schreef ik ruim een half jaar geleden, als inleiding op de aanbodspagina van mijn website, toen er geen corona vuiltje aan de lucht was. Tijdloze woorden die lijken te gaan over nu.

Nadat ik

mijn eigen corona maatregelen dicht bij huis heb getroffen: hygiënische maatregelen (tot ergenis van man en zoon), verschillende whatsapp groepen aangemaakt om te verbinden, 68 handgeschreven kaarten voor de buren, virtuele kamer op www.whereby.com ingericht, facebook groep human stories in tijden van corona opgericht, kwam door ik de eerste golf van onheil (en consternatie om toiletpapier aasgieren) heen.

Nu jij

thuis zit met of zonder werk, met of zonder schoolgaanden kinderen die niet naar school gaan, ben je hoe dan ook teruggeworpen op je essentie. Dit is dé tijd om daar iets mee te doen. Vorig jaar december lanceerde ik mijn eerste échte one-of-a-kind online coachprogramma: Kernwaarden & Keuzes samen met de oprichting van een online academy: Your Impact Story Brainery. Vrijdag ga ik samen met Susan en Carola (die het programma hebben gevolgd) daar meer over vertellen. Vandaag wil ik het hebben over iets heel bijzonder, namelijk:

Online on the go storytelling!

Wat?! Ja! Want… Luister maar…

Mijn logo in de video is de link naar dit aanbod, of hier on the go storytelling. Wil je veel meer dan dat? Kijk dan naar KernKrachtig Vertellen (nu tijdelijk afgesprijsd ?).

Leuk feitje: de muziek onder de video is van mijn zoon Jaden Meijer.

Tot snel en ik wacht op je verhaal!

Waheeda

× Vragen?